Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ye attığı tokat kariyerine mâl oldu!

Yayın Tarihi: 18 Eylül 2024 Çarşamba 14:44:00

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2024 Çarşamba 14:44:00

Sevda Demirel Hande Ataizi'ye attığı tokatla konuşulmaya devam ediyor. Konu hakkında sessizliğini bozan Sevda Demirel, Hande Ataizi'ye attığı tokatın kariyerine etki ettiğini ifade etti.

Sevda Demirel ile Hande Ataizi arasında yıllar önce bir tartışma yaşanmış ve şarkıcı Sevda Demirel, oyuncu Hande Ataizi'ye canlı yayında tokat atmıştı. Geçtiğimiz günlerde görüntülenen Sevda Demirel, Hande Ataizi'ye attığı tokat ve sonrası süreç hakkında konuştu.

SEVDA DEMİREL'İN HANDE ATAİZİ PİŞMANLIĞI

Snob Magazin'de yer alan habere göre; "Gönül isterdi ki o olay olmasaydı. Yaşandı ve bitti. Şimdi mesela o kızcağızı görsem konuşurum. Onun dizisinin fanıyım. Nerde görsem kaçıyor. Beni gördüğünde kaçmasın." diyen Demirel, yaşadığı olayın etkisi hakkında şunları söyledi:

"Değiştirdim kendimi... Ortamdan uzak kalmak istedim. Anıldığım tek nokta, yaşadığım olaydı. Şarkı söyleyebilen ve dans edebilen biriyim ama maalesef bir şablona yerleştirdiler beni... Hep o olayla anıldığım için iyi bir şarkıcı olacağıma inanmadılar. Ondan kurtulmak için yüzümü değiştirmek istedim. Kimse tanımıyor artık."