Dejavu zamanı! Balık burcundaki Ay tutulması tüm burçları etkileyecek

Yayın Tarihi: 18 Eylül 2024 Çarşamba 12:58:00

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2024 Çarşamba 12:58:00

Astrolog Özlem Recep 18 Eylül Ay tutulmasının burçlara etkisini yazdı. Balık burcunda gerçekleşen Ay tutulması siyaseti, ünlülerin hayatını, aşkı ve parayı etkileyebilir. Astrolojiyi takip edenler için Ay tutulmasının burçlara yansıması haberimizde…

Astrolog Özlem Recep

ABONE OL

18 Eylül Ay tutulması tüm burçları etkisi altına aldı. Astrolog Özlem Recep, tutulmanın burçlara aşk, iş ve para etkilerini yazdı.

Ay tutulması bazı burçları finansal bazılarını aşk yönünden etkileyecek.

Koç: Sevgili Koç burçları, Balık burcu Ay tutulması sizleri finansal konularla ilgili uyarıyor ortaklı projelerde paranızı riske etmemeli, evliliğiniz bitiyorsa haklı olduğunuz malları karşı tarafa bırakmamaya dikkat etmelisiniz. Finansal anlamda kendinizi zora sokacak iş anlaşmalarından uzak olmalısınız. Bu dönem siz ya da yakınlarınızın rahatsızlığı varsa sağlık sigortanızı yaptırmanızı öneriyorum. Ameliyatlar gündeminizde olabilir. İlişkiler özelinde bitmesi gereken bir beraberliğiniz varsa, bitiyor. Arkanızdan dönen oyunların hepsini farkına varacaksınız. Eğer beraberliğiniz biterse üzülmeyin. Çünkü hayatınıza gelecek olan yeni birinin varlığı sizi oldukça mutlu edecek. Hem siz hem de yakınlarınızın, belki kardeşiniz belki de çok yakın arkadaşınızın hayatında değişecek olan konular da merkezinizde olacak. Araba alımları için şanslı olduğumuz bir dönemdesiniz.

Boğa: Sevgili Boğa burçları, hayatınızın merkezinde aşk bulunuyor. Beraberliğiniz hayallerinize uygunsa geleceğe yönelik konularda adımlar söz konusu olabilir. Ancak geleceği ilgilendiren konularda yol ayrımlarınız bulunuyorsa, bu süreç ilişkiniz açısından farklı döngülere de gebe olabilir. Yurt dışına göçmek, iş hayatınız açısından yurt dışı bağlantılı projeler içerisinde bulunmak, hatta ara ara yurt dışında yaşama ihtimali bulunan iş süreçleri içerisinden geçebilirsiniz. Paranız artıyor. İş hayatında fırsatlı tekliflere oldukça açık olacaksınız. En yakınlarınız ve kardeşlerinizle aranızda oluşabilecek olan gerginliklere dikkat etmelisiniz. Bu dönem seyahatler sırasında ulaşımda güvenli firmaları tercih etmeniz sizler için önemli.

İkizler: Sevgili İkizler burçları, İş hayatınızda sizi geriye çeken hangi süreçler bulunuyorsa, bunların hepsi bitiyor. Kariyer hayatınızda belirsiz olan her şey rafa kalkıyor. Sizi geriye çeken firmalarla bağlantılarınızı bitirebilirsiniz. Bu süreç yeni fırsatlı projelere gebe olabilir. Yurt dışı bağlantılı firmalar açabilir, şirketiniz açısından yabancı ortaklı fırsatları değerlendirebilirsiniz. Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte, paranızı yabancı para birimlerinde değerlendirmek önemli olabilir. Harcamalarınız artıyor. İhtiyaç listenizde sizin yararınıza olacak konular öncelikli olmalı. Bu dönem paranızın dengesini tutamıyorsanız, maaşınızın belirli bir tutamdaki parayı biriktirmek için bankaya talimat vermeniz belki de işinize yarayabilir. Aşk ve ilişkilerden yana aradığınız mutluluğu bulmak üzeresiniz. Mevcut ilişkinizde problemler bulunuyorsa ve bu beraberlik kadersel anlamda sizinle ilerleyecekse, korkmayın. Beraberliğinizdeki problemleri çözümleyeceksiniz.

Yengeç: Sevgili Yengeç burçları, Balık burcu Ay tutulması sizleri hukuksal anlamdaki alacaklı olduğunuz konularla ilgili olan döngüleri hazırlayabilir. Bu dönem ilişkiniz açısından kritik bir süreci barındırıyor olabilir. Boşanma ihtimaliniz ya da fikirsel anlamda bir ayrılık süreci içerisinde geçmiş olabilirsiniz. İlişkileriniz özelinde eşinizle diyaloğunuzda önemli çıkmazlar bulunuyorsa bir problemlerinizi birbirinize anlatamıyorsanız psikolojik anlamda yardımlar almanız önemli olabilir. Bu dönem ev taşıma, yurt dışında yaşama, çok sık seyahat etme, vatandaşlık alma ve devletle ilgili olan haklarınızı almak için fırsatlarınızı bulunuyor. Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gereken bir dönemden geçiyorsunuz. Bu dönem ameliyat ve operasyonlar tekrarlayan süreçlere gibi olabilir. Doğru hekimlerle ilerlemeniz oldukça önemli. Şanslı olduğumuz konular alamadığınız ödemeleri almak ve gayrimenkul satmak ve tekrar almak olabilir. Görünen görünmeyen hangi dolaplar arkanızdan dönüyorsa merak etmeyin ilahi sistem bu süreç içerisinde sizi oldukça koruyacak.

Aslan: Sevgili Aslan burçları, aile içerisinde rahatsızlığı bulunan kişiler bulunuyorsa ameliyat ve süreçlerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gündeminizde miras ve nafaka konuları da ayrıca olabilir. Geçtiğimiz yıllarda önemli ortaklıklar yapıp, kariyer süreçlerinizde hızlı ilerlediyseniz, önemli ortaklıklarda yol ayrımları yaşama ihtimaliniz bulunabilir. Vergi borcu ve kredi yapılandırmaları ve dolandırılmalara karşı temkinli olmalısınız. Özel hayatınızda akıl karışıklığı yaşayacağınız bir süreçten geçebilirsiniz. Her ne yaparsanız ortaya çıkma ihtimali bulunuyor.

Başak: Sevgili Başak burcu, ilişkiler özelinde önemli bir süreçten geçiyorsunuz. Hayatınızdaki kişi sizi aldatıyorsa her şey ortaya çıkabilir. Hayatınızdaki kişinin bu dönem sorumlulukları da bu dönem sizi zorlamış olabilir. Ancak beraberliğiniz sağlam temeller üzerine kurulmuşsa korkmayın, birbirinize kenetlenin. Ancak önümüzdeki 6 aylık süreç içerisinde nişan ve düğün yapmak istiyorsanız astrolojik danışmanlıklar bu süreç içerisinde size faydalı olacağını düşünüyorum. Yurt dışına yerleşmek, farklı bir şehre tayin olmak ve fırsatları değerlendirmek de mümkün. Kariyer hayatınız açısından yükselişe uğrayacağınız projeler gündemimizde gelecek. Bu saçların maddiyata döndürmek sizlerin elinde. Dikkat etmeniz gereken konu arkadaş ortamınızda arkanızdan dönen oyunlar. Hayatınızdaki kişiyi bu dönem arkadaşlarınızdan uzak tutmanız sizin hayrınıza.

Terazi: Sevgili Terazi burcu, iş hayatınız açısından bir dönem bitiyor, yeni bir dönem başlıyor. Takım arkadaşlarınızın işten ayrılması, olası yeni iş fırsatları ve projeler günlerinize gelebilir. Balık burcu Ay tutulmasının en şanslılarından biri aslında sizsiniz. Yalnızsanız bu dönem iş vesilesiyle tanışacağınız kişiler karşınıza çıkabilir. Hayatınızda birisi varsa ve problemleriniz can sıkıcıysa pek çok şeyi çözümleyeceksiniz. Kariyer hayatınızla ilgili yöneticilerinizle sıkıntı yaşamamaya dikkat etmeli, önemli proje teklifleri gelirse ciddi anlamda emek vermeniz gereken bir dönemin içerisine girdiğinizi bilerek ilerlemelisiniz. Bu dönem baba ve baba soyundaki kişilerin sağlıklarına biraz daha özen göstermeniz önemli olabilir.

Akrep: Sevgili Akrep burcu, aşık oluyorsunuz. Hayatınızdaki kişinin bazı dengesizlikleri bulunuyorsa ve sizi uzunca zamandır ihmal ettiyse, bu kişiyle yollarınız ayrılırken, kalbiniz yeni ve yine yeniden bambaşka birini atabilir. Tam aşkı buldum dediğiniz noktada eski sevgiliniz kapıyı çalabilir. Ancak, akıl karışıklığı yaşadığınız bir dönemin içerisinden geçiyorsanız, mevcut beraberliğinizi bozacak kişilerle yol almaya karşı dikkatli olmasınız. Hukuksal konularla ilgili mücadele alanlarınız bulunuyor.

Yay: Sevgili Yay burcu, aile içerisindeki dengelerin önemli olduğu bir sözün içerisinden geçebilirsiniz. Bu süreç yakınlarınızın sağlığı ile ilgili olan konulara gebe olabilir. Yakınlarınızla ilgilenmeniz oldukça önemli. İş hayatımızdaki projeleri gerçekleştirmek için fırsatlarınız bulunuyor. Gayrimenkul alım satımları gündeminize gelebilir. Bazı Yay burçları hamile kalmak için önemli bir dönemden geçebilirler. Bu süreç içerisinde gebeyseniz, sağlığınıza biraz daha özen göstermeli, gerekiyorsa iş hayatınızdaki zorlayan koşulları önlemek amacıyla evde istirahat etmelisiniz. Bu dönem ayrıca miras, kredi yapılandırma ve vergi borçlarına dikkat etmelisiniz. Aile içinde ameliyat ya da tedavi süreçleri bulunan yakınlarınız açısından riskli zamanlar.

Oğlak: Sevgili Oğlak burcu, önemli anlaşma ve sözleşmelerin gündeminize geleceği bir sürecin içerisinden geçebilirsiniz. Bazı anlaşmalarınız biterken yeni yapılacak olanlara gebe olan bir sürecin içerisindesiniz. Evinizi taşımak, farklı bir şehre geçmek için araştırmalar içerisinde bulunabilirsiniz. Önemli bir okuldan mezuniyet ya da sınav süreçleri bulunuyorsa, bu süreçleri tamamlayabilirsiniz. Hayatınızı saklamakta olduğunuzu pek çok şeyin ortaya çıkacağı, bazı dostlarınızda yol ayrımlarından geçeceğiniz kritik zamanlarınız bulunuyor. Dostunuzun düşmana çevrilmesine karşı dikkatli olmalısınız. Şanslı olduğumuz konular kariyer hayatınızla ilgili bazı önemli fırsatları kaçırmamanız olacaktır. Özel hayatınızla ilgili geçmiş beraberlikler tekrar kapıyı çalabilir.

Kova: Sevgili Kova burcu, maddi kaynaklarla ilgili sıkıntı yaşadığınız her ne varsa çözümlenmek için yol kat edecek. Önemli ortaklık ya da finansal kaynak bulmanız söz konusu olabilir. Tutulmanın en şanslı burçlarından birisi aslında sizsiniz. Hayatınızı zora sokan her ne varsa güçlenerek yukarı çıkacaksınız. Özel hayatınızdaki oturmayan dengeler yerine otururken, beraberliğiniz açısından oldukça mutlu olacak olan konulara hazırlık yapabilirsiniz. Yaptığınız işle popülerliğiniz artabilir projelerinizi yukarı çıkartabilirsiniz. Bu dönem yanınızda çalıştırdığınız kişilere biraz daha dikkatli olmanızı size öneriyorum.

Balık: Sevgili Balık burcu, Ay tutulması sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Yoğun bir enerji altındasınız. Sizi yoran her ne varsa, hayatınızda belli olmayan, belirsizliklerden yorulduğunuz konuların rafa kalktığı bir sürecin içerisinden geçeceksiniz. Sizi aldatan, merhametinizi kullanan, arkanızdan iş çeviren her kim varsa bu süreçte yollarınız ayrılacak. Özel hayatınızla ilgili önemli bir dönemeç sizi bekliyor. Gerçekten yorulduysanız yol ayrımları gündeminize gelebilir. Ciddi bir beraberliğe doğru yol almak istiyorsanız bu ilişki açısından Mart 2025 çok kritik. İlişkinizin sınavlarını fark etmeniz önemli. Hayal dünyasından çıkıp, gerçeklerle ilerlemeniz size yol gösterecektir.