Ve Sergio Ramos transferi hayırlı olsun! Bonservisi elindeydi, resmen imzayı atıyor

Yayın Tarihi: 19 Eylül 2024 Perşembe 14:26:00

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2024 Perşembe 14:26:00

Sergio Ramos, La Liga ekibi Sevilla'dan 2024 Temmuz'da ayrıldı. Bonservisini elinde tutan tecrübeli stoper, kadrosunu güçlendirmek isteyen birçok farklı kulübün transfer gündemindeydi. Ayrıca Süper Lig devleri ile de anılmıştı. Öte yandan İspanyol basını, Sergio Ramos'un yeni adresini duyurdu. Transferin detayları haberimizde…

Sergio Ramos, kariyerine La Liga ekibi Sevilla'da başladı. Başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken yıldız stoper, 2005 yılında 27 milyon euro bonservis bedeli ile Real Madrid'e transfer oldu.

Uzun yıllar La Liga devi Real Madrid'de forma giyen Sergio Ramos, 2021 yılında Fransa'nın yolunu tutarak PSG kulübüne katıldı. 2023 senesinde ise, kariyerine başladığı Sevilla kulübüne transfer oldu.

SÜPER LİG EKİPLERİ DEVREDEYDİ

Sergio Ramos, 2024 Temmuz ayında La Liga ekibi Sevilla'dan ayrıldı. Bonservisini elinde bulunduran tecrübeli stoper, Süper Lig ekipleri dahil olmak üzere birçok farklı kulüp ile anıldı. Ancak Süper Lig'de ve pek çok farklı ligde transfer sezonu kapandı.

Öte yandan İspanyol basını, Sergio Ramos'un yeni adresini duyurdu.

SERGİO RAMOS TRANSFERE OLUMLU BAKIYOR

Sergio Ramos transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. İspanyol basınında çıkan habere göre, MLS'in yeni takımlarından olan San Diego, Sergio Ramos'u transfer etmek istiyor.

Haberin devamında Lionel Messi ve Jordi Alba'nın da MLS'de oynadığı belirtildi. Ayrıca bu durumun tecrübeli stoperin transfer teklifine olumlu bakma ihtimalini artırdığı öne sürüldü.

Sergio Ramos ve San Diego cephesinin şartlarda anlaşması durumunda, imzaların atılması ve transferin gerçekleşmesi bekleniyor.

RAMOS PERFORMANSI

Tecrübeli stoper 2023-2024 sezonunda; La Liga, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Kral Kupası'nda toplam 37 karşılaşmaya çıktı. Sahada 3.301 dakika süre alan Sergio Ramos, takımına 7 gol ve 1 asist katkısında bulundu.

Ek olarak 38 yaşındaki tecrübeli stoperin güncel piyasa değeri, 2.50 milyon euro.