Ali Sabancı tekne kazasının ardından ilk kez konuştu! Sorduğu ilk soru meğer buymuş

Yayın Tarihi: 19 Eylül 2024 Perşembe 07:33:00

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2024 Perşembe 07:33:00

Ali Sabancı, geçtiğimiz yıl ailesiyle Yunanistan'ın Leros Adası'nda botlarıyla kayalıklara çarparak ciddi bir kaza geçirmişti. Kazadan 13 ay sonra ilk kez konuşan Ali Sabancı, hastanede uyandığında 9 gün geçmiş olduğunu belirterek, başhekime "Herkes hayatta mı?" diye sorduğunu ifade etti.

Antalya'da gerçekleştirilen bir toplantıya konuk konuşmacı olarak iş insanı Ali Sabancı katıldı.

Geçen yıl Yunanistan'da eşi ve çocuklarıyla geçirdiği bot kazasını anlatan Ali Sabancı, "Şöyle anlatayım, motor kazası yaptım ben. Deniz motoru, ben sürüyordum. Eşimin suratı parçalandı. Ben galiba 10 veya 11 ameliyat oldum. Çocuklarımız vardı teknede, o zaman 20 ya da 22 yaşında, suya düştüler. Kayaya çarptık, suya düştüler ama kayaya çarpmadılar. Allah'ın işi bu 2 ekip vardı büyük teknede çalışan. Onların birinin omzu çıktı. 3 hafta evvel böyle benzer bir kazada, teknedekiler Allah rahmet eylesin, kayaya çarptı ölmüş.

Ben tekneye bindiğimi de hatırlamıyorum. 9 gün sonra hastanede uyandığımda, başhekime 'Herkes hayatta mı?' diye sordum. 3-4 ay kadar hastanede kaldım. Her geçen gün büyütmemeyi öğrendim. Öğreniyorum. Ölünceye kadar da öğreneceğim. Hepimiz zaten ümit ediyorum ölünceye kadar gelişeceğiz" dedi.

Wilma Elles konuştu! "Mücella ismini seviyorum"

MasterChef kontrolden çıktı! Yarışmacıların hataları şefleri çıldırttı

İbrahim Tatlıses'e kızı Dilan Çıtak soruldu, verdiği tepki olay oldu!