Ve bu iş bitti: Salih Özcan herkesi ters köşe yaptı! Takımına hayırlı olsun

Yayın Tarihi: 23 Temmuz 2024 Salı 10:32:00

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2024 Salı 10:32:00

Salih Özcan, halihazırda Borussia Dortmund forması giyiyor. EURO 2024 sürecinde milli futbolcunun ismi Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ile anılmıştı. Bunun yanı sıra Salih Özcan transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar…

Salih Özcan, 2022 yılında Borussia Dortmund'a katılmıştı. Milli futbolcu ilk 11'in sabit oyuncusu olmaya başaramadı. Ancak takımın bir parçası olmaya devam etti. EURO 2024 sürecinde dikkatleri üzerine çeken Salih Özcan'ın ismi Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ile anıldı.

SALİH ÖZCAN'A SÜPER LİG'DEN TEKLİF

Salih Özcan, Süper Lig'e iddialı başlamak isteyen Beşiktaş ile gündeme gelmişti. Bu nedenle transferin gerçekleşebileceği düşünülüyordu.

Ancak Alman basınında çıkan habere göre, milli futbolcunun Borussia Dortmund'dan ayrılmak istemediği kaydedildi. Ayrıca Salih Özcan'ın gelen teklifleri reddettiği belirtildi. Haberin içeriğinde milli futbolcunun takımında kalacağı aktarıldı.

BORUSSİA DORTMUND TRASNFERE OLUMLU BAKIYOR

Salih Özcan'ın ilk 11'de sabit oyuncu olmadığı ancak yedek ve ilk 11 arasında düzenli olarak kullanıldığı aktarıldı. Bu nedenle takımda kalacağı belirtildi. Ancak Salih Özcan için uygun bir teklif gelmesi durumunda transfere bir engel olmadığı da kaydedildi.

Öte yandan Salih Özcan'ın Borussia Dortmund ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

2023-2024 SEZONU PERFORMANSI

Salih Özcan 2023-2024 sezonunda; DFB Pokal, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Bundesliga'da toplam 34 mücadeleye katıldı. Süre aldığı süreçte gol veya asist katkısında bulunamadı.