Dev anlaşma… Çağatay Ulusoy'un bölüm başı ücreti dudak uçuklattı

Yayın Tarihi: 17 Eylül 2024 Salı 14:22:00

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2024 Salı 14:22:00

Yeni sezon için hazırlıklarına hız kesmeden devam eden ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Eşref Rüya dizisiyle el sıkıştı. Eşref Rüya için rekor bir anlaşmaya imza atan Çağatay Ulusoy'un bölüm başı alacağı ücret dudak uçuklattı.

Dijital platformlarda rol aldığı projeler ile adından söz ettiren ve son olarak Gaddar'da boy gösteren Çağatay Ulusoy yeni bir dizi için anlaşmaya vardı.

Kavak Yelleri'nin Deniz'i ve Efe'si buluştu! Dağhan Külegeç ve İbrahim Kendirci gündem oldu

BÖLÜM BAŞI 3,5 MİLYON TL ALACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, geçen sene Gaddar dizisi için bölüm başına 2 milyon TL'ye anlaşan Çağatay Ulusoy, yeni sezon için el sıkıştı. Yurt dışı satışı yüksek olan oyuncuların başında gelen Ulusoy, İşgal Günlerinde Aşk, Halef ve TRT için çekilmesi planlanan mafya polisiye dizisi Bir Zamanlar İstanbul için aldığı teklifleri reddetti.

Tüm teklifleri geri çeviren yakışıklı oyuncu yeni sezonda "Eşref Rüya" dizisinde rol alacak. Senaristliğini Ethem Özışık'ın yaptığı dizi için Kanal D ile görüşmeye başladı. Başarılı oyuncu diziden bölüm başı 3,5 milyon TL alacak. Ulusoy bu teklifle kendi kaşesini de katlamış oldu.

Simge'yi sahnede şoke eden anlar! Yüzüne çiçek ve telefon fırlatıldı

İrem Sak'ın babası hayatını kaybetti